-
Перші страви
-
Бургери
-
Страви на мангалі
-
Салати
-
Страви з риби
-
Холодні закуски
-
Гарячі закуски
-
Гарніри
-
Десерти
-
Соуси
-
Сире м'ясо
-
Стейки
-
Напої
Меню





Особливий маринад надає птиці ніжності та незабутнього аромату, який розкривається ще на мангалі.

Готуємо з добірного свиного ошийка, яке характеризується надзвичайною м'якістю, ніжністю та вишуканим смаком.













М’ясна страва з баранячих (ягнячих) реберець.
Готуються на мангалі, мають неперевершений аромат димка і присмак унікального маринаду, який строго залишається таємницею.

Курячі стегна вважаються однією з найбільш соковитих і ніжних частин м’яса.
Приготовлені на мангалі стегна мають неповторний аромат та завдяки особливому маринаду - насичений смак.

Надзвичайно ніжне й корисне м'ясо, яке знаходиться на ребрах молодої тварини. Цей м'ясний делікатес вирізають з частини грудної клітки, а довжина самих реберець становить від 5 до 8 см.

Для приготування фаршу ми використовуємо 50% м’яса свіжої яловичини та 50% яловичини Dry aged витримки.
Завдяки сиру котлетки надзвичайно соковиті та ароматні.


Духмяна булочка з нашої пекарні, обсмажена на мангалі, сирний соус, соковитий яловичий біфштекс, салат айсберг, сир чедер, грильований болгарський перець, маринований огірок та карамелізована кисло-солодка кримська цибуля.
540 грам

400/75 грам

525 грам

510 грам

Ніжна річкова форель смажена до золотої скоринки на мангалі. Аргентинський ароматний соус Чіміччурі чудово доповнює смак білої риби.

Запечений стейк з лосося подається зі стручковою квасолею під ніжним та водночас насиченим поєднанням соусів – Дорблю та Чімічуррі.
150/100/60 грам

Традиційний український борщ, подається з ароматним свинячим реберцем, пухкою часниковою булочкою Бріош, зеленою цибулею та сметаною.
280/50/30 грам

Ніжний вершковий шпинатний крем-суп чудово поєднується зі в’яленими томатами та хрусткими крутонами.
250 грам

Ніжна вершкова структура грибного крем-супу, яку доповнюють грильовані печериці та свіжа зелень.
250 грам

Традиційний турецький суп-пюре, який має свій особливий смак. Подається зі скибкою лимона для легкої кислинки.
250 грам

200 грам

220 грам

Дрібнорублена свіжа яловичина, каперси та кримська цибуля у поєднанні з аргентинським соусом Чімічуррі, що надає яловичині освіжаючого смаку та приємного трав’яного аромату. Декорується перепелиним жовтком, помідорами чері, кінзою та перцем чилі, подається з ароматними грінками з томатного багету.
200 грам

Плато з двох видів сала: червоне та чорне.
Квашена капуста, мариновані огірки та помідори чері з часничком, доповнюють все ароматні чорні грінки. Декорується свіжою зеленню, часником та кримською цибулею.
420 грам

Фірмовий салат «На Мангал» з ніжною яловичою вирізкою просмажки medium, що подається з міксом салату, грильованими печерицями, кримською цибулею, свіжими помідорами чері та огірком.
270 грам

225 грам

Ніжне запечене куряче стегно під м’ятно-імбирним соусом, подається зі свіжою руколою, горіхами кеш’ю, зрілим авокадо, огірком, а також свіжими печерицями та кримською цибулею.
220 грам

280 грам

Мікс салату ромен та айсберг, помідори чері, крутони зі шматочками грильованого філе лосося, заправляється салат соусом цезар власного приготування та посипається тертим сиром пармезан.
245 грам

280 грам

Мікс салату ромен та айсберг, помідори чері, крутони, зверху викладаються шматочки грильованого курячого філе, заправляється салат соусом цезар власного приготування та посипається тертим сиром пармезан.
245 грам

270 грам

190 грам

300 грам

Апетитні крильця у гостро-солодкому соусі.
Чудово поєднується з різними соусами: аджикою, дорблю, медово-гірчичним.
350 грам

290 грам

Стручкова квасоля тушкується у вершковому маслі з додаванням часнику до стану аль денте. Поливається аргентинським соусом Чімічуррі, що надає приємного аромату трав.
Зверху викладається яйце пашот та все це посипається кунжутом і тертим сиром пармезан.
200 грам

Основа з шоколадного бісквіта та савоярді, просочених міцним еспресо та ароматним лікером Бейліс. Довершує десерт вершковий шар з маскарпоне, посипаний темним какао.
150 грам

Тонке хрустке тісто, соковита пропечена начинка, пікантний аромат кориці та родзинок, карамелізованих з ромом та ніжний ванільний соус.
160 грам

180 грам

Кукурудза, цукіні, болгарський перець, печериці, броколі та кримська цибуля у поєднанні з кисло-солодким соусом чудово імпонують до кожної страви з мангалу.
250/50 грам

Хрустка картопля зі свіжим розмарином та часником.
230 грам

210/50 грам

Соковитий шпинат тушкований у вершках з додаванням часнику.
220 грам

Однорідна розсипчаста структура кускусу чудово поєднується зі свіжими дрібно нарізаними овочами.
230 грам

40 грам












Філе-міньйон вирізають з центральної частини філе, це м'яз, практично не задіяний фізичним навантаженням тварини під час її життя, і майже позбавлений сполучних тканин - тому це м'ясо тане в роті. Страва має легкий м'ясний аромат і приємний вершковий смак.

Стейк Даллас - це Рібай, що подається на короткому, зачищеному ребрі. Кістка при смаженні надає стейку приємного горіхового аромату. Даллас ще називають Ковбой стейком.

Соковитий та ароматний стейк, вирізається з тої ж самої частини відруба, що і Рібай.
Відрізняється структурою та смаком завдяки вологій витримці стейка.

300 мл

500 мл


Це преміальний стейк, який нарізається з відруба Шортлойн, розташованого в поперековій частині бика. Клаб або Нью-Йорк завдяки кістці має прекрасний аромат і соковитість. А завдяки сухій витримці, яловичий смак стає виразнішим і текстура ніжнішою.

Це найніжніше м’ясо зовсім молодого теляти. Це м'яке і соковите м'ясо без кістки. Відноситься до дієтичних продуктів, так як містить дуже мало жиру.


Готуємо стейк зі свиного ошийка, у якому багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже соковите і м'яке.
